Stand van zaken Appelaar

De renovatie van parkeergarage De Appelaar verloopt voorspoedig. Sinds de brand in oktober wordt er alles aan gedaan om voor de zomer weer gebruik te kunnen maken van de garage. Op beide verdiepingen (-1 en -2) was een totale renovatie nodig. Zoals het er nu naar uitziet kan de garage op de geplande datum (1 juli) haar deuren weer openen.

Voor een overzicht van de planning van de renovatie verwijzen we u graag naar www.haarlem.nl/appelaar

De Haarlem Hopper

De Haarlem Hopper wordt tot de opening van de Appelaar ingezet als pendeldienst in het centrum van de stad. De drie busjes rijden donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 uur ‘s middags tot middernacht. De maximale wachttijd is 10 minuten. In verband met het Bloemencorso rijdt de Haarlem Hopper zaterdag 16 april niet.
De Hopper wordt steeds meer gebruikt door bezoekers. Om de Hopper te promoten is City Marketing Haarlem een campagne aan het uitvoeren met freecards, posters en advertenties. Ook wordt bekeken in hoeverre in de andere parkeergarages de Haarlem Hopper beter onder de aandacht kan worden gebracht. Ook de tekst op de haltepalen wordt deze week aangepast, zodat duidelijker wordt dat de Hopper gratis en dat de maximale wachttijd 10 minuten is. Als ondernemers vragen hebben over het materiaal of meer willen, kunnen ze contact opnemen met City Marketing: info@haarlemmarketing.nl

Informatieavond Appelaar,
maandag 4 april vanaf 17 uur

Als vervolg op de avonden van 7 december en 25 januari wordt op maandag 4 april in Stempels een informatiebijeenkomst belegd voor ondernemers. Op de agenda van deze bijeenkomst staan (onder meer) het herstel van de Appelaar, de bereikbaarheid en het Bloemencorso. Burgemeester Bernt Schneiders is namens het gemeentebestuur aanwezig. De bijeenkomst duurt van 17 uur tot 18.30 uur.

 
Logo Haarlem.nl Logo Haarlem Centraal Logo MKB Haarlem Logo Horeca Nederland Logo VEBH Haarlem Logo Haarlem Lichtstad
 
WWW.CENTRUM-HAARLEM.NL - NIEUWE GRACHT 98/B - 2011 NL HAARLEM - TEL.: 06-57778378

Klik hier als u geen email meer wenst te ontvangen van Centrum Haarlem.