Uitnodiging bijeenkomst discussie parkeernota

27 Juni in Stempels, aanvang 18.15 uur.

Het college van B&W heeft onlangs de discussienota Parkeervisie vrijgegeven voor een participatieronde in de stad. Een ieder krijgt de komende periode de gelegenheid zijn of haar zegje te doen met betrekking tot dit veelomvattende en belangrijke onderwerp. Met als grote achterliggende vraag, hoe willen we in Haarlem omgaan met het parkeren van auto's, maar ook van fietsen? De Centrum Management Groep Haarlem heeft, in nauw overleg met de gemeente, het initiatief genomen voor een bijeenkomst die alleen over die vraag gaat. En dan uiteraard specifiek vanuit de situatie in de binnenstad.

Dus als u wilt meepraten over de visie op parkeren in de binnenstad, zowel voor auto's als voor fietsen, kom dan naar deze avond. In Stempels zal ook wethouder Rob van Doorn aanwezig zijn, evenals een aantal raadsleden. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 27 juni. Locatie: Stempels. Aanvang 18.15 uur. De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor ondernemers, vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen, raadsleden en vertegenwoordigers van de pers.

Mocht u belangstelling hebben om de bijeenkomst bij te wonen, laat dit dan s.v.p. even weten. Een e-mailtje naar fredpostma@centrum-haarlem.nl volstaat.


De discussie op 27 juni gaat ook over fietsparkeren in het centrum.

De nota parkeervisie is te vinden op de website www.centrum-haarlem.nl

 
Logo Haarlem.nl Logo Haarlem Centraal Logo MKB Haarlem Logo Horeca Nederland Logo VEBH Haarlem Logo Haarlem Lichtstad
 
WWW.CENTRUM-HAARLEM.NL - NIEUWE GRACHT 98/B - 2011 NL HAARLEM - TEL.: 06-57778378

Klik hier als u geen email meer wenst te ontvangen van Centrum Haarlem.