VRIJDAG 1 juli 15.00 uur- 18.00 uur
ZATERDAG 2 juli 10.00 uur - 19.00 uur
ZONDAG 3 juli 13.00 uur- 17.00 uur

IT'S SHOWTIME

Haarlem Shopping Weekend is al jaren een geweldig shopfestijn. Het is de derde editie waarbij het evenement het hele weekend lang duurt. Op 1,2,3 juli transformeert de gezellige winkelstraten straten in de binnenstad van Haarlem in een bruisend evenement waar lokale ondernemers én bezoekers in het middelpunt staan.

Net als jij hebben we deze zomer extra veel zin in gezelligheid en volle podia! Winkeletalages klaar, lichten aan, muziek! 3,2,1 It’s Showtime! Op 1,2,3 juli transformeert de winkelstad Haarlem in een wervelend spektakel waar lokale ondernemers én bezoekers in het middelpunt staan. Show je nieuwe outfit en stort je in de sprankelende binnenstad tijdens het Haarlems Shopping Weekend. Ondernemers en de culturele sector haken op hun eigen manier in op ‘It’s Showtime’. Je dagje winkelen begeleiden we met leuke activiteiten, live
muziek, straattheater, hapjes, drankjes, workshops en modeshows.

De Rode Loper als bruisend podium

De Rode Loper is weer uitgerold en staat dit jaar zelf in de schijnwerpers! Niet alleen om je te laten leiden door het bruisende centrum, deze zomer is de loper ook een podium. Lokale muzikale helden zullen acte de presence geven. Artiesten brengen jou zo extra in vervoering na de aanschaf van je nieuwe favoriete broek. Heb je net iets te veel gesnoept van oma’s appeltaart? Beweeg mee met de dansende modeshow en luister naar de rijdende operazanger.

Makersmarkt zoekt makers

Tijdens Haarlem Shopping Weekend vindt er een Makersmarkt "plaats, met kramen vol handgemaakte spullen en kleding, en ander vermaak in de vorm van storytelling, live muziek en een hapje en drankje. Hou jij je als maker bezig met mode, design, kunst, muziek, storytelling of food? Werk je met tweedehands of" gerecyclede producten of verkoop je een goed verhaal? Huur een kraam voor € 75,-- en geef je op via info@paintityellow.nl . Wij nemen zsm contact met je op!

OOK EEN KRAAMPJE OP DE MAKERSMARKT TIJDENS HAARLEM SHOPPINGWEEKEND?

Leuk dat je geïnteresseerd bent om op De Makersmarkt te komen staan tijdens het Haarlem Shopping Weekend.

Haarlem ShoppingWeekend

Leuk dat je geïnteresseerd bent om op De Makersmarkt te komen staan tijdens de Haarlem Shoppingnight.

Shoppingweekend 2022

  • Shopping Weekend 2022
  • Aanmelden voor 01 juni
  • Programma Haarlem Shopping Weekend

 

PROGRAMMA HAARLEM SHOPPING WEEKEND

ShoppingNight Facebook

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en ontwikkelingen via onze ShoppingNight Facebook pagina.

 

MAKERSMARKT ZOEKT MAKERS.

 Het Haarlem ShoppingWeekend wordt georganiseerd door paint it yellow in opdracht van stichting evenementen Haarlem Centraal. Voor meer informatie mail info@paintityellow.nl
 

TOP